Jacuzzi, Gites les Cerisiers

EEN ZEN RUIMTE

De zen ruimte is toegankelijk van oktober tot mei.

De keuze van de jacuzzi, het gebruik van edele materialen, de decoratie en de verlichting, kortom alles werd opgevat om van deze privéruimte een plaats te maken van totale ontspanning.

Een echte therapeutische jacuzzi
Met zijn 5 plaatsen (waarvan 2 ligplaatsen), zijn 79 hydromassage jets en zijn uitgebreide regelmogelijkheden, garandeert onze in Frankrijk gefabriceerde jacuzzi een echt relaxerende hydromassage.
Iedere zitplaats is bedoeld om een specifiek deel van het lichaam te masseren.

Een zen ruimte
De afwerking in tropisch hout en de Italiaanse douche in natuursteen weerspiegelen de sereniteit van de natuur. Lang onderuit liggend in de jacuzzi kan u aan de hand van een afstandsbediening zelf de kleur van de sfeerverlichting van het interieur en het water kiezen. Met een tweede afstandsbediening kan u de muziek van uw keuze laten weerklinken.

Proost
Indien u dit uitzonderlijk moment wil koppelen aan het verwennen van uw smaakpapillen, staat een elektrische champagne-emmer ter beschikking om uw geliefde bubbels koel te houden.

Een privéruimte
Als u de zen ruimte reserveert, bent u de enigen die er toegang toe heeft gedurende de overeengekomen periode.

Indien u hierover meer wenst te weten, aarzel dan niet ons te contacteren. Wij zullen u alle nodige informatie bezorgen.

 


Ferienwohnungen | Schwimmbecken | Jacuzzi | Wanderungr | Fahrradtour |
Elektro fahrrad vermietung